Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Chioaru a rămas fără un picior la Constanţa Vasile Băjan a condamnat-o definitiv pe Simona Anastasia Tănase

ro

11 Nov, 2015 00:00 3618 Marime text
Judecătorul Vasile Băjan, din Curtea de Apel Bucureşti, a închis definitiv dosarul în care Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia“ a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din România, a rămas fără un picior, în faţa Teatrului Fantasio din Constanţa.
 
Magistratul i-a aplicat Simonei Anastasia Tănase doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru vătămare corporală din culpă. În cauză, Marian Cristea a fost condamnat la 1,6 ani de închisoare, tot cu suspendare sub supraveghere, pentru mărturie mincinoasă.
 
Sentinţa judecătorului Vasile Băjan este definitivă.
 
Conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, aproape de jumătatea anului 2010, Simona Anastasia Tănase a condus un autoturism marca BMW, model X6, pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, conform poliţiştilor, Simona Anastasia Tănase nu ar fi respectat semnificaţia culorii semaforului, ar fi pătruns în intersecţie şi ar fi lovit automobilul marca Kia, condus de Florentina Dicu, fiica lui Nicolae Dicu, patronul şcolii de şoferi „Dia Auto“.
 
În urma impactului, BMW-ul a ajuns pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio, unde l-a accidentat grav pe Gheorghe Chioaru, acesta pierzându-şi un picior.
 
În prima instanţă, Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, Chioaru a primit de la asigurătorul SC Uniqua Asigurări SA suma de 80.000 de euro, având ca obiect pretenţii materiale şi morale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii