Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gestul la care a recurs un bărbat nervos că trei adolescenți făceau gălăgie în jurul blocului

ro

02 Jul, 2023 19:22 1499 Marime text
foto: Jandarmeria Brașov Un bărbat care a amenințat cu un cuțit trei adolescenți a fost oprit de jandarmi înainte să producă o tragedie! 

Iată ce spune Jandarmeria Brașov 

Pe fondul unor neînțelegeri apărute pe o stradă din municipiul Brașov între trei adolescenți și un bărbat, acesta din urmă a ales soluționarea conflictului prin amenințarea tinerilor cu un cuțit.

Echipajul de jandarmi solicitat prin apel 112 a ajuns în scurt timp la locul conflictului și a reușit imobilizarea bărbatului, precum și deposedarea de arma albă, reușind astfel detensionarea stării conflictuale înainte ca aceasta să se soldeze cu efecte nedorite. Atât bărbatul, cât și cei trei tineri, au fost conduși și predați colegilor polițiști în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

În această perioadă, efective sporite de jandarmi și polițiști desfășoară ample acțiuni de prevenire și descurajare a faptelor antisociale produse cu violență și îi felicităm pe colegii noștri pentru promptitudinea și rapiditatea cu care intervin de fiecare dată.

Citește și: Grijă mare pe cine angajați! Femeie ucisă de un zugrav după ce aceasta i-a reproșat calitatea slabă a lucrărilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii