Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Un ucrainean a fost prins la PTF Negru Vodă cu o mașină furată

ro

11 Jul, 2022 15:08 1220 Marime text
foto: Garda de Coastă


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit două autoturisme în valoare de aproximativ 200.000 lei, care erau căutate de către autoritățile din Italia, informează luni, 11 iulie, Garda de Coastă. 

În data de 07 iulie 2022, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care, pe raza municipiului Tulcea, au descoperit în posesia unui cetățean român în vârstă de 22 de ani, un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Conform sursei citate, a doua zi, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, un cetățean ucrainean, la volanul unui autoturism marca BMW.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări amănunţite cu privire la autoturism, în urma cărora au constatat că maşina figurează ca bun furat, în bazele de date INTERPOL.

Ambele autoturisme, evaluate la aproximativ 200.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii