Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă are în parcare un Lincoln Navigator

ro

01 Nov, 2013 00:00 2401 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au la Vama Veche un autoturism marca Lincoln Navigator cu număr de înmatriculare fals, care era condus de un cetăţean ucrainean.

La Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul ucrainean S.H., în vârstă de 54 de ani, la volanul unui autoturism marca Lincoln Navigator.
În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele autoturismului nu îndeplineau condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

Persoana în cauză, domiciliată în Odessa, a declarat că a achiziţionat autoturismul în cauză de la un cetăţean român, în schimbul sumei de 4.500 de euro, fără a cunoaşte că documentele sunt false.
Autoturismul, evaluat la aproximativ 8.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul PTF Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului ucrainean dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „uz de fals”, „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” şi „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii