Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:48 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furturi din societăți comerciale Percheziţii în Constanţa, Tulcea, București și Teleorman!

ro

21 Mar, 2017 09:20 2331 Marime text
La data de 20 martie, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au efectuat 31 de percheziții, în București și în județele Brăila, Constanța, Tulcea și Teleorman, atât la domiciliile a şase persoane bănuite de comiterea de furturi de produse fitosanitare, cât și la sediile unor agenți economici, beneficiari ai produselor sustrase.
 
La activități au participat și luptători de la acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța și Brăila.
 
În urma perchezițiilor, au fost ridicați 800 de litri de pesticide, 620 de kg. de semințe de floarea soarelui, 2 tone de produs petrolier, scule și aparate electrice, bunuri susceptibile a proveni din furturi, toate în valoare de 223.000 de lei.
 
De asemenea, au fost indisponibilizate 4 autoturisme și ridicate instrumente de tăiere și forțare, ce ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor. 
 
Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2016 – martie, șase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 34 de ani, ar fi comis mai multe furturi din societăți comerciale, de pe raza județelor Ialomița, Brăila, Buzău, Constanța, Tulcea și Călărași.
 
Verificările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii a mai multe infracţiuni de furt calificat, cu trei bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propuneri legale.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii