Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forţe proaspete la Inspectoratul de Jandarmi Constanţa

ro

03 Dec, 2013 00:00 4025 Marime text
Opt ofiţeri din promoţia 2013 a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” - Arma Jandarmi au fost încadraţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa

Ceremonia de numire în funcţie a celor opt ofiţeri din promoţia 2013 a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” - Arma Jandarmi a avut loc ieri, 2 decembrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
Ei au fost prezentaţi personalului unităţii, iar apoi au fost incluşi într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa.

După această primă perioadă de acomodare, aceştia vor fi repartizaţi la subunităţile operative din Constanţa, Medgidia, Cernavodă şi Neptun. Aici vor urma o perioadă de 6 luni de tutelă profesională, urmând a fi evaluaţi de către specialiştii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
Inspectorul şef, colonel dr. Costică Cojoc, i-a asigurat pe tinerii ofiţeri de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

Cei opt ofiţeri sunt:
sublocotenent Neacă Oana-Simina
sublocotenent Păiuşescu Ionela
sublocotenent Iancu Victor-Sorin
sublocotenent Olariu Marius-Constantin
sublocotenent Ungureanu Georgian-Adelin
sublocotenent Petre Marius-Ionuţ
sublocotenent Iacob Alexandru - Ionuţ
sublocotenent Zimnicaru Vlad-Grigoraş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii