Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:56 28 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costinești Depistați de jandarmi în timp ce comercializau produse „la preţ avantajos“ în zona plajei

ro

28 Jun, 2021 09:07 739 Marime text
  • Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție în vederea continuării cercetărilor, precizează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.
În cursul zilei de ieri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflat în misiune în zona de sud a litoralului a depistat doi bărbați și o femeie care ofereau spre comercializare peste 800 de articole vestimentare ,,la preţ avantajos”, în zona plajei din stațiunea Costinești. 
 
Cele trei persoane nu aveau documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate., a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii