Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul moto-rock Seawolves Bike Fest 14, a revenit după doi ani pe litoral. Imagini de la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

12 Jun, 2022 17:01 1494 Marime text

Imagine de la eveniment Festivalul moto-rock de la malul mării a revenit în forță, după 2 ani de absența impusă de condițiile pandemice.



 

2 ani în care am încercat și am sperat să putem desfășură ediția a 13-a, dar într-un final a trebuit să recunoaștem că 13 chiar este un număr cu ghinion în acest caz, așa că, am hotărât să sărim direct la ediția a 14-a!


Seawolves Bike Fest 14 a avut loc în weekendul 10-12 iunie 2022, în aceeași locație că și la ediția din 2019 – Phoenicia Holiday Resort – o locație foarte fancy și foarte primitoare cu piscine, spatii de relaxare, restaurant, beach baruri etc., transmit organizatorii Seawolves Bike Fest 14. 


Imagine de la eveniment
Inima festivalului-plaja, unde și-au găsit locul amplasate berea, grătarele, mesele și scena de concerte și unde s-au ținut și concursurile și the late night parties.


În ceea ce privește băutură și mâncarea, ați putut găsi găsi orice, pentru toate gusturile și, mai ales, pentru toate buzunarele, de la tradițională bere la draft până la cocktailuri, sau de la tradiționalul grătar până la specialități culinare, iar prețurile au fost  cât se poate de decente., a mai transmis sursa citată. 



Cei prezenți s-au bucurat și de concertul trupei Trooper. 




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii