Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie din județul Timiș prinsă drogată la volan de către polițiști

ro

04 Nov, 2023 15:50 815 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 4 noiembrie 2023, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au depistat în trafic, pe strada Gheorghe Doja, din Lugoj, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani.
     
La data de 4 noiembrie 2023, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au depistat în trafic, pe strada Gheorghe Doja, din Lugoj, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În urma testării cu aparatul din dotare a conducătoarei auto, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, femeia fiind condusă la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, precizează sursa citată.


De asemenea, în urma efectuării controlului autovehiculului ar fi fost găsită cantitatea de 800 de țigarete, produse accizabile, deținute în afara antrepozitului fiscal.

Întreaga cantitate de 800 de țigarete a fost ridicată de polițiști, în vederea indisponibilizării, iar persoana a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 20 000 lei, conform Legii 227/2015, privind Codul fiscal.

Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Timiș: Dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii