Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIV Mama băiatului care a produs accidentul mortal de la Cobadin rupe tăcerea. „Nu mi-am abandonat copilul” (VIDEO)

ro

11 Aug, 2022 14:46 56047 Marime text
Într-un material anterior în cotidianul ZIUA de Constanța prezentam cele declarate de mătușa băiatului care a produs accidentul mortal din județul Constanța, de la Cobadin. Femeia declara pe 5 august că băiatul a fost abandonat de mamă și a fost crescut de către ea și de către tatăl biologic al tânărului.
 
Darius are, în schimb, o mamă, care locuiește în satul Viișoara. Femeia a declarat, în exclusivitate, pentru cotidianul ZIUA de Constanța că nu și-a abandonat copilul și tot ce își dorește în aceste clipe este să își vadă copilul, pentru ultima oară, măcar cinci minute. Simona Costache ne-a povestit cum a ajuns copilul la mătușă și cum a încercat să reia o relație mamă-fiu cu acesta, dar nu a reușit.
 
Într-adevăr a fost plecată în străinătate, dar ea muncește în județul Constanța, la o unitate medicală. Mai are două fete, surorile vitrege ale lui Darius. Din păcate, dorința mamei era ca relația lui Darius cu fiicele ei să fie una bună, însă nu a reușit.
 
Vineri, 12 august, va avea loc înmormântarea lui Darius, care va fi îngropat în cimitirul nou din Viișoara, iar femeia va fi escortată de poliție pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum.

Redăm mai jos un interviu realizat cu Simona Costache, mama lui Darius:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii