Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mătușa șoferului care a produs accidentul mortal de la Cobadin. „Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din țară” (VIDEO)

ro

05 Aug, 2022 11:16 17262 Marime text


Două fete de 13 și respectiv 16 ani au murit în urma unui accident rutier care s-a produs noaptea trecută la Cobadin. La volanul unui autoturism se afla un tânăr de 16 ani. Fetele se aflau cu el în mașină. Impactul a fost atât de puternic, încăt copilele au fost aruncate din vehicul. În dreapta șoferului se afla un alt băiat.

Mătușa șoferului de 16 ani, de la care ar fi sustras mașina, luând cheile de pe masă a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu a mai făcut astfel de gesturi înainte. Ea alături de tatăl copilului l-au crescut pe băiat după ce a fost părăsit de mama acestuia la doar câteva luni de viață.

„Aveam cheile înăuntru în casă. Nu știu când a intrat, când le-a luat. Am un Golf IV. Nu a mai avut astfel de tentative. A mai avut un
accident cu scooterul. Fratele meu este tatăl. Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni. Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din țară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit și eu acum. Mi-au spus că este în comă”, a spus mătușa băiatului.

„Adevărul nu putem să îl știm. Nu mai avea frați. Era singur”, a mai spus femeia.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii