Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic de droguri la Mangalia! Doi bărbați arestați preventiv cer să fie puși în libertate

ro

01 Oct, 2020 18:10 2386 Marime text
  • Flagrant la Mangalia! 
 
Cei doi bărbați din Mangalia arestați preventiv într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, cer să fie puși în libertate.
 
Solicitărilor celor doi au vor fi soluționate de judecătorii Curții de Apel Constanța.
 
Amintim că la data de 28 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au depistat în flagrant delict,în Mangalia, un bărbat, de 33 de ani, care ar fi avut asupra sa 10 ambalaje cu substanță vegetală de culoare verde-oliv.
 
În continuare, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Mangalia, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 4,5 grame de substanță vegetală (muguri), 18 ambalaje cu substanță vegetală de culoare verde-oliv, un grinder metalic și 6.000 de lei.
 
Totodată, polițiștii au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui alt bărbat, de 33 de ani, în municipiul Mangalia. De asemenea,polițiștii au descoperit 10 grame de substanță vegetală de culoare verde-oliv.
 
Din cercetări a reieșit că, în perioada 27 august - 28 septembrie a.c., primul dintre bărbați ar fi vândut 23 de grame de cannabis, în timp ce cea de-a doua persoană este bănuită de deținerea, în scopul vânzării, a 17 grame de droguri de risc.
 
În urma probatoriului administrat, bărbații în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore.
 
Pe data de 29 septembrie, cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Constanța, care au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii