Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea Amânarea preşedintelui Iohannis de a numi un premier, o bătaie de joc la adresa românilor

ro

29 Dec, 2016 21:50 1403 Marime text
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a calificat amânarea anunțului președintelui Iohannis pentru propunerea de premier ca fiind o bătaie de joc la adresa românilor.
 
„În primul rând este o bătaie de joc la adresa românilor. Și am mai înțeles că, de fapt, face tot posibilul ca o mare parte din programul nostru de guvernare să nu fie aplicat în așa fel încât românii să nu beneficieze de măsurile așteptate și super-așteptate din programul nostru. (...) Tot pe surse... mi se pare ceva jenant ca un șef de stat să vrea sa dea niște informații fără să și le asume”, a declarat Dragnea, joi, la Romania TV.
 
El a adăugat că nu a dorit să comenteze subiectul și a opinat că, probabil, președintele nu vrea să fie aplicat programul de guvernare pentru a nu crește cota de încredere pentru inițiatorii acestuia.
 
„Am înțeles că la o televiziune era cineva supărat că de ce nu am ieșit astăzi. Eram cu domnul Tăriceanu și cu domnul Grindeanu și ne-am tot gândit... Să ieșim să comentăm, ce? O tăcere? E o situație penibilă - sunt 20 de zile de la alegeri și nu avem guvern”, a spus președintele PSD.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii