Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane, rănite grav într-un accident urmat de incendiu la Giurgeni! Salvatori din trei județe, inclusiv Constanța, au intervenit (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

17 Jul, 2023 08:07 3286 Marime text
Sursa foto: ISU IalomițaUn grav accident rutier a avut loc seara trecută în apropierea localității Giurgeni din județul Ialomița. 

Trei echipaje operative din cadrul Stației de pompieri Țăndărei ( două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD) și un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia ( o autospecială de descarcerare) au intervenit la accidentul rutier în care au fost implicate două camioane încărcate cu cereale.

Potrivit ISU Ialomița, în sprijinul acestora au acționat un echipaj al SAJ Ialomița, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare din cadrul ISU Constanța, un echipaj al SAJ Constanța și elicopterul SMURD.

„În urma coliziunii ambele autovehicule au luat foc. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au rezultat două victime inconștiente. Una a fost preluată de către echipajul SAJ Constanța. Cea de-a doua persoană, inconștientă și încarcerată, a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale camionului și transportată de către elicopterul SMURD la o unitate spitalicească“ - au mai precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Potrivit ISU Constanța, evenimentul rutier a avut loc la ieșire din Giurgeni în zona stației de taxare. La fața locului a intervenit Stația Hârșova cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un SMURD B2 și Detașamentul Cernavodă cu o descarcerare și un echipaj SAJ.



Citește și: 

Tragedie pe șosea! Doi motocicliști au murit pe loc, loviți în plin de o mașină (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii