Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Traficul rutier este întrerupt pe DN2A din cauza unui accident din apropiere de Giurgeni. Un bebeluş a fost rănit. A fost adus la Spitalul Judeţean Constanţa

ro

01 May, 2017 14:19 5435 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism de teren, circulația pe DN2A Slobozia – Hârșova este întreruptă pe ambele sensuri între localitățile ialomițene Țăndărei și Giurgeni.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului și să manifeste înțelegere față de situația creată.

UPDATE 3: ora 17.51
 
Copilul, în vârstă de şapte luni, a ajuns, în cele din urmă, la Constanţa, fiind adus cu o ambulanţă. Starea lui este stabilă.

UPDATE 2: ora 15.34

Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța, a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că nu a ajuns la instituţia medicală niciun copil rănit în urma accidentului la care facem referire.

UPDATE: ora 15.00

Din primele informaţii în accident au fost rănite patru persoane, printre care şi doi copii, cel mai mic de doar câteva luni. Pentru acesta din urmă s-a decis transferul la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii medicale de specialitate, potrivit adevarul.ro.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA ed Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii