Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal in rem pentru ucidere din culpă după moartea celor doi scafandri de la Eforie

ro

10 Apr, 2021 22:18 4333 Marime text

 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au deschis un dosar penal și fac cercetări in rem – în legătură cu fapta – de ucidere din culpă în cazul celor doi scafandri care au murit ieri la Eforie Nord.
 
Surse apropiate anchetatorilor au declarat, pentru ZIUA de Constanța, faptul că moartea celor doi a survenit ca urmare a înecului.
 
Amintim că angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitați vineri, 9 aprilie 2021, să intervină la Eforie Nord, în zona Hotelului Europa, la o misiune de căutare a doi scafandri, ce supravegheau lucrările de nisipare a plajei, la aproximativ 500 metri în larg.
  
Cele două persoane au fost scoase la mal și resuscitate de echipajul medical.  Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi scafandri, aceștia fiind declarați decedați.
 
Victimele tragediei sunt: Strungaru Ștefan-Adrian, de 32 de ani, din Iași, biolog marin, profesor în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași România, și Emil Matei, 54 de ani, din Mangalia.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii