Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie între Stupina și Hanul Morilor Doi militari şi un ghid turistic şi-au pierdut viaţa! (galerie foto)

ro

19 Sep, 2015 00:00 3949 Marime text
Pentru trei oameni, ieri a fost Vinerea  Neagră. Ei și-au pierdut viața în urma unui teribil accident rutier petrecut între Stupina și Hanul Morilor. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autocar. Impactul a fost deosebit de puternic. Doi oameni au murit pe loc, iar o femeie a fost proiectată de pe scaun în afara autocarului. Se pare că șoferul mașinii a adormit la volan. În autovehicul erau militari din Brăila, care se aflau în timpul liber.
 
La fața locului s-au deplasat numeroase echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, ale Serviciului Rutier, ale SMURD, dar și ale Ambulanței.
 
Autoturismul era condus de Marius Chiriaș, un bărbat în vârstă de 37 de ani, pe DN 2A, dinspre Constanța către Hârșova, care, ajungând în zona km. 144+200, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocar în care se aflau 13 pasageri, autocar condus din sens opus de Anefi Suraj, în vârstă de 38 de ani, din Constanța.
Impactul puternic s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a conducătorului auto din autoturism, decesul lui Kovacs Carol, în vârstă de 25 de ani, din Petroșani, judeţul Hunedoara, decesul lui Lazăr Cristian Marin, de 34 de ani, din Brăila, pasageri în autoturism, și decesul Raisei Cristea, o femeie de 39 de ani, din Constanța, ghid și pasager în autocar. Femeia a fost proiectată de pe scaun în afara autocarului.
 
Totodată, o persoană a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Este vorba despre șoferul autoturismului, Chiriaș Marius, de 37 de ani. Potrivit unor surse, cei doi bărbați care și-au pierdut viața erau ofițeri în cadrul Batalionului de Cercetare 01297 din Brăila, iar cel de la volan era un subofițer.
Militarii din autoturism participaseră la exercițiile de luptă de la Capul Midia și în momentul respectiv se îndreptau spre case.
 
În autocar se aflau 13 persoane, care plecaseră din Galați și se îndreptau spre Istanbul. Ceilalţi pasageri îşi continuă drumul, fiind preluați de o altă mașină.
 
Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii