Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Traficant de droguri, reținut în Brașov

ro

22 Jul, 2020 16:58 1372 Marime text
  • Traficant de droguri, depistat de DIICOT, pe raza județului Brașov
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui cetățean, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, astăzi, 22.07.2020.
    
În perioada aprilie-iulie 2020, inculpatul în vârstă de 39 de ani a înființat la propriul domiciliu o cultură de cannabis, pentru a comercializa în județul Brașov.
   
  Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Brașov, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Brașov, au efectuat trei percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 54 de plante de cannabis aflate la maturitate, 15 plante aflate în stare incipientă de creștere, trei grame de muguri de cannabis, mai multe arme și muniție, un grinder și instalațiile utilizate pentru creșterea plantelor.
    
În cursul zilei de mâine, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Brașov, cu propunere de arestare preventivă la o perioadă de 30 de zile.

Laura Olteanu este studentă în anul I, la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii