Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cutremur în Ministerul Afacerilor Interne. Decizii semnate de Ludovic Orban de eliberări şi numiri în funcţii

ro

30 Nov, 2019 07:20 17423 Marime text
Şeful Internelor, Marcel Vela, a anunțat că va dinamita Ministerul Afacerilor Interne, şi că vor exista restructurări în cadrul instituţiilor subordonate MAI, inclusiv la nivelul secretarilor de stat.

 
„În consecinţă, nu cred că era momentul înainte de alegeri să facem restructurări sau analize sau schimbări de secretari de stat, dar ele, în mod evident, se vor face, inclusiv ca număr. La Ministerul Afacerilor Interne sunt patru secretari de stat şi cred că se poate reduce numărul la trei, pentru că fiecare secretar de stat are o organigramă proprie şi prin reducerea la trei rămâne o economie de salarii pe care o putem îndrepta spre agenţii din teren, spre poliţiştii care sunt în război cu infractorii şi cu clanurile interlope”, a afirmat ministrul de Interne.

Aşa se face că aseară, târziu, în Monitorul Oficial al României Partea I, numărul 967, au fost publicate o serie de decizii care vizează Ministerul Afacerilor Interne.

Astfel a fost eliberat, din funcţia de secretar de stat, Chirilă Dumitru-Daniel, în locul său fiind numit chestorul de poliţie Bogdan Despescu, fost şef al IPJ Constanţa.

De asemenea au fost eliberaţi din funcţia de subsecretar de stat Mihai-Valentin Bobescu şi Valentin Robescu.


Toate deciziile sunt semnate de primul ministru Ludovic Orban şi contrasemnate de secretarul general al Guvernului Antonel Tănase.
 
Sursa foto: Facebook.com/ministeruldeinterne
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii