Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă sau sinucidere? Adolescenta sfârtecată de tren în apropierea Gării Murfatlar era însoţită de un bărbat

ro

21 Jan, 2015 00:00 2263 Marime text
O fată de 13 ani a sfârşit sub roţile unui tren, în Gara Murfatlar. Iniţial, s-a crezut că este vorba despre o sinucidere, dar imaginile de pe camerele de supraveghere lasă loc de interpretări. Fata era însoţită de un bărbat cu doar câteva minute înainte de tragedie. După ce ea este lovită de tren, bărbatul fuge disperat pe străzi, titrează România TV.

Fata fugise de la domiciliu şi a fost găsită decedată în apropierea Gării Murfatlar, călcată un tren de marfă în gabaritul căii ferate. Trupul neînsufleţit a fost depistat pe 14 ianuarie, iar familia s-a prezentat la Poliţie în data de 16 ianuarie, pentru a semnala dispariţia copilei. O persoană din familie a recunoscut-o pe minoră. Oamenii legii au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-au derulat evenimentele.

Minora provenea dintr-o familie dezorganizată. Mama ei locuia alături de concubinul actual, iar fetiţa avea obiceiul să plece de acasă. A fost declarată dispărută de către familie la două zile după ce a murit.
 
Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor producerii evenimentului, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă. Totodată, poliţiştii vor să afle întreaga situaţie de la domiciliul fetiţei, de ce pleca minora şi ce căuta singură pe străzi. Nu este exclusă şi o altă variantă în afară de suicid sau accident.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii