Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil atacat și tâlhărit pe stradă. Principalul suspect, reținut. Cine l-a ajutat în comiterea faptei

ro

25 Apr, 2022 20:23 1781 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudÎn data de 24.04.2022, polițisti din cadrul Biroului de Investigații Criminale au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila propunerea de arestare preventivă a unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, din sat Batogu, comuna Cireșu, pentru săvârșirea infractiunii de tâlharie calificată. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Brăila, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brăila a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.

„În fapt, în data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 16:30, un minor în vârstă de 13 ani, din Brăila, în timp ce se afla pe raza municipiului Braila, prin folosirea de amenințări ar fi fost deposedat de telefonul mobil de către o persoană.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat în scurt timp un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din sat Batogu, comuna Cireșu, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil. De asemenea, s-a stabilit faptul că la momentul comiterii infracțiunii acesta a fost însoțit de un minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Viziru.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brăila“ - au precizat reprezentanții IPj Brăila. 


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii