Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil agresat într-un parc din orașul Măgurele. Polițiștii au deschis o anchetă

ro

25 Aug, 2023 14:05 742 Marime text
Poliția. Foto cu rol ilustrativ: Facebook/DGPMBLa data de 23 august a.c., în jurul orei 20:40, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orelor 20:30, un minor, în timp ce se afla într-un parc din orașul Măgurele, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a fost agresat fizic, prin lovire cu pumnul în zona feței, de către un alt copil.

Potrivit IPJ Ilfov, la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Măgurele, context în care au identificat victima și o altă persoană prezentă în zonă la momentul incidentului.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În cadrul activităților procedurale, polițiștii din Măgurele au identificat 2 persoane(minore), bănuite de comiterea faptei sesizate.

De asemenea polițiștii din Măgurele au informat reprezentanții DGASPC pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea  sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Ilfov.

Citește și: 

Caz șocant în județul Olt! Fetiță de 7 ani agresată sexual de un bărbat de 38 de ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii