Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Unul dintre șoferii implicați în accidentul de la Cora era drogat și avea permisul suspendat (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

13 Sep, 2023 17:50 5008 Marime text
La data de 12 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 06.45, acesta ar fi condus un autotursim pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanța, și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism.
 

„În urma impactului, cel de-al doilea vehicul ar fi fost proiectat într-un autobuz și, ulterior, într-un microbuz de transport persoane.
 
În urma accidentului rutier, au fost ușor rănite 7 persoane.
 
După producerea accidentului rutier, conducătorul auto ar fi părăsit locul faptei, ulterior, la data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 17.20, prezentându-se la sediul Poliției Rutiere.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină și metamfetamină“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, în perioada 11 septembrie – 9 decembrie a.c., pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

UPDATE. Știri Constanța aziAccident rutier grav în sensul giratoriu de la Cora! Sunt mai multe victime! (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii