Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un bărbat, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și sechestrare

ro

18 Dec, 2021 14:45 1648 Marime text



La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secție 4 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, o femeie și fiica acesteia de 13 ani ar fi fost agresate fizic de către soțul, respectiv tatăl minorei, împiedicându-le totodată să părăsească imobilul în care acestea locuiesc.
 

Deplasați la fața locului, pe strada Palas din municipiul Constanța, polițiștii au identificat un bărbat de 60 de ani, iar în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, în luna noiembrie a acestui an, împotriva acestuia a fost emis un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni.
 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și încălcarea, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție.
 

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Sursă foto: Pexels/ MART PRODUCTION
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii