Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:49 04 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Tentative de înșelăciune, pe bandă rulantă, pentru a obţine sume imense de bani

ro

08 May, 2017 11:32 1591 Marime text
Ieri, polițiștii din cadrul Secţiei 5 au fost sesizați de către un bărbat din Constanța, care a precizat că mama sa, în vârstă de 60 de ani, din Constanța, a fost apelată, în jurul orei 15.30, pe telefonul fix, de către un bărbat, ce s-a recomandat ca fiind fiul ei şi i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier şi are nevoie de suma de 3.000 de euro.
 
Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni şi a anunţat membrul de familie, care ulterior a anunțat poliția.
 
De asemenea, la data de 6 mai, polițiștii din cadrul Secţiei 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 56 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că a fost apelată, în jurul orei 16.45, pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind sora ei și i-a spus că a suferit un accident în baie, fiind nevoită să se deplaseze la spital.
 
Ulterior, în discuția telefonică a intervenit și un bărbat, care s-a recomandat ca fiind medic și care i-a solicitat suma de 30.000 de euro pentru a efectua intervenția chirurgicală. Femeia a anunţat organele de poliţie.
 
Tot la data de 6 mai, polițiștii din cadrul Secţiei 3 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 70 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că a fost apelată, în jurul orei 15.40, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei şi care i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier şi are nevoie de 4.000 de euro. La fel, femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni şi a anunţat organele de poliţie.
 
În toate cauzele polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii