Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:28 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa pierde azi doi judecători Unul l-a executat silit pe Mazăre. Altul a închis dosarul lui Băsescu, scuipat în Port

ro

01 Jul, 2016 00:00 1741 Marime text


Roxana-Mihaela Duma şi Valentin Mihai, ambii din cadrul Judecătoriei Constanţa, vor pleca, începând cu data de azi, în Bucureşti.
 
Roxana-Mihaela Duma va merge la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Mutarea va fi operată începând cu data de azi. În 2011, Roxana-Mihaela Duma a dispus executarea silită a lui Radu Ştefan Mazăre, pe când era primarul municipiului Constanţa, de către italienii de la Fin.Co.Ge.Ro. Spa.
 
Judecătorul Valentin Mihai, fostul preşedinte al Secţiei Penale din cadrul Judecătoriei Constanţa, va promova la Tribunalul Bucureşti. Şi în cazul acestuia, decizia va fi pusă în aplicare începând cu data de azi. Printre dosarele judecate de Valentin Mihai se află cel în care Adrian Zglobiu l-a scuipat pe fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, în Portul Constanţa.
 
În cauză, Valentin Mihai l-a condamnat pe Zglobiu la trei luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Aplicarea pedepsei închisorii stabilite a fost amânată pe un termen de supraveghere de doi ani calculat de la data rămânerii definitive a prezentei.
 
Un alt dosar judecat de Valentin Mihai a fost şi cel în care cunoscuta cântăreaţă din Constanţa Alexandra Stan a reclamat că a fost bătută de Vasile Marcel Prodan, cel care i-a fost manager.   
 
Valentin Mihai l-a condamnat pe Prodan la şapte luni de închisoare cu suspendare. Totodată, Marcel Prodan a fost obligat să-i achite cântăreţei daune materiale de 193 de euro şi 10.000 de euro daune morale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii