Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Petrecere privată la un restaurant, întreruptă de polițiști. S-a lăsat cu amenzi

ro

29 Jan, 2022 14:42 1769 Marime text
  • Petrecere privată, întreruptă de polițiști



Mai mulți petrecăreți s-au ales cu amenzi din partea polițiștilor constănțeni. 



Polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în interiorul unui local - restaurant - din municipiul Constanța este organizat un eveniment privat, fiind identificate 30 de persoane în interior.





Oficial de la IPJ Constanța 


La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 23.15, polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în interiorul unui local - restaurant - din municipiul Constanța este organizat un eveniment privat, fiind identificate 30 de persoane în interior.




Totodată, a fost identificat administratorul societății comerciale, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru organizarea de evenimente private, contrar prevederilor legale, și pentru nerespectarea programului de funcționare.



De asemenea, operatorul economic a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 349/2002, întrucât în interior existau persoane care fumau, în spațiu închis.



Cele 30 de persoane care au participat la petrecere au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei, pentru participarea la evenimentul privat, iar 3 dintre acestea au fost sancționate cu amendă în valoare de 300 de lei, pentru că au fumat în interiorul localului.





Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii