Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Indivizi depistați cu substanțe interzise asupra lor. Ce măsuri au luat jandarmii IJJ (GALERIE FOTO)

ro

07 Nov, 2022 12:07 1313 Marime text
Substanțe Interzise. Foto: Facebook/IJJ ConstanțaÎn data de 05.11.2022, la ora 23.30, in timp ce se aflau într-o misiune de patrulare, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au efectuat un control inopinat, pe linia combaterii consumului de tutun in spaţii închise, la o sală de jocuri situată pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

Potrivit unui comunicat al IJJ Constanța, în timpul controlului echipajul de intervenţie a constatat că, în toaleta din interiorul sălii de jocuri, se aflau două persoane de sex bărbătesc care pregăteau o țigaretă cu o substanță vegetală de culoare verde-gălbui.

De asemenea, în urma controlului corporal, asupra celor doi au fost găsiți muguri vegetali de culoare verde-gălbui cu miros specific.

„În aceeaşi noapte, dar în data de 06.11.2022, la orele 03:30, tot în cadrul unei misiuni de patrulare, pe str. Egretei din municipiul Constanţa, jandarmii constănţeni au observat 2 persoane de sex bărbătesc care, la vederea echipajului de jandarmi, au prezentat un comportament agitat, iar unul dintre cei doi a încercat să fugă. După imobilizarea de către jandarmi, la efectuarea controlului corporal, asupra celor două persoane a fost găsit un plic de plastic care conținea muguri vegetali de culoare verde-gălbui.
Toate persoanele in cauza au fost transportate la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe interzise in conformitate cu legea 143/2000“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii