Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Caporalul prins pipăind copii pe plajă a fost trecut în rezervă. Avea 12 ani vechime în armată. Nu prezenta probleme de comportament

ro

04 Sep, 2020 02:18 4940 Marime text

  • Militarul şi-a depus demisia, iar în data de 02.09.2020 a fost trecut în rezervă.

Aseară, U.M. 01375 Constanţa, a remis presei un comunicat de presă conform căruia, „a fost înştiinţată de Secţia 1 din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa cu privire la încălcarea legii de către caporalul M.P.-Remus.
 
Militarul şi-a depus demisia, iar în data de 02.09.2020 a fost trecut în rezervă.
 
Militarul a fost angajat în sistem în data de 05.05.2008, cu gradul de soldat, iar în anul 2010 a fost avansat la gradul de caporal.
 
Nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii.
 
Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare.
 
Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019.
 
Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar”.

 
Comunicatul este semnat de Compartimentul de informare şi relaţii publice al U.M. 01375 Constanţa.

Reamintim că ieri Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea acestor fapte şi au deschis un dosar penal.

“Pe data de 1 septembrie, în jurul orei 16.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanţa, un bărbat de 38 de ani, ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în public şi ar fi atins o minoră în mai multe zone ale corpului. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri”, a transmis IPJ Constanţa.
Fata respectivă are 7 ani. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat vineri instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii