Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Două evenimente importante pentru militarii Batalionului 345 Artilerie „TOMIS” (GALERIE FOTO)

ro

29 Nov, 2021 19:22 1312 Marime text
Vineri, 26 noiembrie, au avut loc două evenimente importante pentru militarii Batalionului 345 Artilerie ,,TOMIS”: pensionarea unui militar și avansarea la gradul de fruntaș a unor tineri militari. 

„După 25 de ani de carieră militară, perioadă în care și-a îndeplinit cu succes atribuțiile și misiunile primite, caporalul clasa I Lupașcu Constantin a trecut în rezervă. Militarul a avut familia alături în acest moment unic din cariera sa, iar colegii din Batalionul 345 Artilerie, i-au urat din formație ,,pensie lungă, sănătate și mult succes în realizarea proiectelor propuse” - au transmis reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești pe Facebook. 


De asemenea, în cadrul evenimentului au fost avansați la gradul de fruntaș a unor tineri militari. 

„Sperăm ca domnul caporal Lupașcu să fie un exemplu pentru tinerii militari care, în data de 26 noiembrie, au fost înaintați, înainte de termen, la gradul de fruntaș. Aceștia au dat dovadă de seriozitate și devotament, evidențiindu-se pozitiv în cadrul exercițiilor tactice cu trageri de luptă și a celorlalte activități desfășurate în cazarmă. FELICITĂRI ȘI SUCCES TUTUROR ÎN CARIERĂ!“ - au transmis reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești. 


Sursa foto: Facebook/Brigada 9 Mecanizată Mărășești
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii