Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducători auto cercetaţi

ro

24 Jan, 2013 22:44 1812 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă doi conducători auto cărora le-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier.

În data de 23 ianuarie, în jurul orei 12.40, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Republica Bulgaria, condus de M.I., în vârstă de 76 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa.

În urma verificărilor a rezultat faptul că şoferul avea permisul de conducere suspendat din data de 6 decembrie 2012.

În aceeaşi zi, în jurul orei 14.15, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Tulcea l-au identificat, pe raza localităţii Malcoci, pe cetăţeanul român B.J.P., de 33 de ani, care conducea un autoturism marca Peugeot Bipper cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 9 ianuarie. Cele două persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce", respectiv „punere în circulaţie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii