Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COD ROȘU la Constanța! Bilanțul ISU Dobrogea „Au fost peste 1000 de apeluri în doar 48 de ore care sesizau diverse situații de urgență în urma furtunii“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

20 Nov, 2023 15:05 913 Marime text
Foto: ISU DobrogeaJudețul Constanța s-a aflat sâmbătă seară sub avertizări Cod Roșu de vreme rea! Pentru a avertiza cetățenii autoritățile au emis trei mesaje Ro-Alert! În primul mesaj locuitorii erau atenționați să evite deplasările până la ora 23.00, în al doilea până la ora 1.00, iar al treilea mesaj solicita cetățenilor să ia măsuri de adăpostire și autoprotecție până la ora 5.00. 

Pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au primit peste 1000 de solicitări în doar 48 de ore pentru a gestiona efectele furtunii ce a mătturat municipiul și județul Constanța. 

„A fost un week-end încărcat, greu la Constanța. Pompierii militari au avut intervenții una după alta, fără să aibă prea mult timp la dispoziție pentru refacerea capacității de intervenție. A fost un weekend în care am înregistrat un număr record de apeluri la 112. Au fost peste 1000 de apeluri în doar 48 de ore, apeluri care sesizau diverse situații de urgență în urma furtunii. Colegii au executat 532 de misiuni în doar 48 de ore. Am avut la datorie peste 400 de pompieri care au asigurat raionul și zona de competență. Un lucru important este faptul că în urma furtunii nu am avut nicio victimă înregistrată. La această oră sunt localități parțial afectate de întreruperea energiei electrice“ - a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.  



Citește și: 

Bilanț furtună ConstanțaCrucea unei biserici, ruptă de vântul puternic! 50 de autoturisme avariate (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii