Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean turc cu pașaport fals depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă

ro

10 Feb, 2022 12:44 1393 Marime text
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit un cetățean turc care a prezentat un document de călătorie fals.
 
În data de 09.02.2022, în jurul orei 16:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui microbuz, înmatriculat în Ucraina, condus de un cetațean ucrainian, în vârstă de 43 ani, avand și șase pasageri, prezentând toți pentru control pașapoarte ucrainiene.




Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit că documentul prezentat pentru controlul de frontieră de către o persoană de sex feminin în vârstă de 33 de ani, respectiv un pașaport emis de Ucraina, nu îndeplinește condițiile de formă și de fond, acesta fiind fals.


În urma verificărilor preliminare a rezultat faptul că persoana în cauză este cetățean turc, nevorbitor de limba ucrainiana.


În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat,  fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.


Cetățeanul turc a fost predat către autoritățile de frontieră bulgare, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, informează Garda de Coastă/


Sursa foto ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii