Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:02 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţean iranian, luat în colimator de poliţiştii constănţeni (galerie foto)

ro

11 Feb, 2014 00:00 999 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrători vamali, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud - Agigea din China 23.242 de jucarii susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 1.200.000 de lei dacă ar fi fost originale.
 
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrători vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container încărcat cu jucării, sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Ilfov.
În urma controlului au fost descoperite 23.242 de jucării (maşinuţe cu radiotelecomandă şi jocuri de societate) susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 1.200.000 lei dacă ar fi fost originale.
 
Marfa purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute şi a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean iranian cu vârsta de 57 de ani, având reşedinţa în Ilfov, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii