Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:34 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţean iranian, cercetat penal de poliţiştii constănţeni

ro

13 Feb, 2014 00:00 598 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrători vamali, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud - Agigea din China 72.900 de pachete de cărţi de joc susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 365.000 de lei dacă ar fi fost originale.

Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrători vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container încărcat cu jucării, sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Ilfov.
În urma controlului au fost descoperite 72.900 de pachete de cărţi de joc susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 365.000 de lei dacă ar fi fost originale.

Marfa purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute şi a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean iranian cu vârsta de 57 de ani, având reşedinţa în Ilfov, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii