Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au găsit polițiștii constănțeni Șoferi fără permis, băuți, sau chiar cu vehicule neînmatriculate

ro

10 Jul, 2020 11:48 1241 Marime text

•    În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Agigea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 9 iuliea.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus o autoutilitară pe DC 6 (Costinești), în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un tractor cu remorcă atașată pe DJ 225, pe raza localității Dulgheru. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că ansamblul de vehicule era neînregistrat și neînmatriculat.  Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii