Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Ovidiu cumpără ambarcațiune tip ponton pentru diversificarea activităților de agrement în oraș (DOCUMENT)

ro

19 Apr, 2023 15:15 1670 Marime text
Primăria Orașului Ovidiu
  • Municipalitatea a încheiat cu firma bucureșteană Marine Comercial Service SRL contractul de furnizare a unei ambarcațiuni de agrement tip ponton trimaran.
  • În cadrul aceluiași proiect, Primăria Ovidiu a intenționat și achiziționarea a două skijet-uri și a unui peridoc dublu pentru skijet-uri, însă procedura de atribuire a acestui lot a fost anulată, ca urmare a faptului că „au fost depuse numai oferte inacceptabile și / sau neconforme“.
Primăria Ovidiu face achiziții în cadrul proiectului „Diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu“ SMIS 156440, finanțat din fonduri europene.
 
Astfel, municipalitatea a încheiat cu firma bucureșteană Marine Comercial Service SRL contractul de furnizare a unei ambarcațiuni de agrement tip ponton trimaran,valoarea contractului fiind de 330.000 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de către primărie, de 347.078       ,31 de lei fără TVA.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse două oferte pentru acest contract.
 
În cadrul aceluiași proiect, Primăria Ovidiu a intenționat și achiziționarea a două skijet-uri și a unui peridoc dublu pentru skijet-uri, însă procedura de atribuire a acestui lot a fost anulată, ca urmare a faptului că „au fost depuse numai oferte inacceptabile și / sau neconforme“.
 
Despre proiect
 
În descrierea contractului se arată că „UAT Oraș Ovidiu implementează conform contractului de finanțare proiectul «Diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu» SMIS 156440, Cod Proiect RO 21160822000119, finanțat prin Fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime, Obiectiv specific:- Promovarea creşterii economice, a incluziunii sociale, a creării de locuri de muncă şi sprijinirea inserţiei profesionale şi a mobilităţii forţei de muncă în cadrul comunităţilor costiere şi interioare care depind de pescuit şi de acvacultură, inclusiv diversificarea activităţilor din domeniul pescuitului şi al altor sectoare din economia zonei, Măsura 2.1«Promovarea și valorificarea produselor și a activităților specific zonei»,  Obiectivul măsurii «Dezvoltarea durabilă a zonei pescărești prin asigurarea condițiilor pentru creșterea bunăstării și a coeziunii sociale și de respectarea mediului»“.
 
În continuare, se mai arată că „obiectivul general al proiectului vizează diversificarea activităților de agrement în orașul Ovidiu prin achiziționarea unui număr de trei ambarcațiuni de agrement destinate turiștilor și localnicilor amatori de pescuit sportiv ca formă de turism“.
 
Despre Marine Comercial Service SRL
 
La începutul acestui an, compania Marine Comercial Service SRL a încheiat contractul pentru furnizarea unei șalupe de control Căpităniei Zonale Tulcea pentru Delta Dunării, prin Autoritatea Navală Română.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 19 aprilie 2023, societatea Marine Comercial Service a fost înființată în anul 2014 și are sediul social în București, strada Știrbei Vodă, nr. 152, obiectul de activitate fiind reprezentat de repararea și întreținerea navelor și bărcilor.
 
Asociat unic și administrator este Iliuță Virgil Săvoiu, iar societatea a declarat în 2021 șase angajați, profit peste 31.000 de lei și cifra de afaceri peste 1,73 de milioane de lei.
 
Firma are un punct de lucru în Tulcea, pe strada Prislav nr. 151.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Marine Comercial Service SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 407.343,28 de lei, printre autoritățile contractante numărându-se Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Baza de Reparații Navale Brăila, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Servicii de management și audit, contractate de Primăria Ovidiu. Ce proiect vizează
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii