Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât a arătat aparatul alcooltest în cazul accidentului cu 12 maşini din zona Gării CFR (galerie foto+video)

ro

13 Feb, 2018 10:18 6608 Marime text
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările specifice în dosarul accidentului cu 12 maşini din zona Gării CFR.  
 
Conform datelor oficiale, la data de 13 februarie a.c, ora 01.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, unde o femeie, în vârstă de 36 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiu, dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul Ferdinand.
 
Femeia ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de beton de pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior răsturnându-se și avariind nouă autoturisme, parcate în dreptul unui imobil de pe bulevardul 1 Decembrie. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto. Cea în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi

Accident rutier grav, în Constanța, în zona Gării CFR. Mașini claie peste grămadă. Cum nu s-a mai văzut vreodată. 12 mașini avariate (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii