Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de pariuri, jefuita

ro

24 Feb, 2009 03:06 1271 Marime text
Poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi ieri, în jurul orei 7 dimineaţa, de către un cetăţean, care trecerea întâmplător prin zona casei de pariuri „Stanley Bet", despre faptul că uşa de la intrarea în incinta societăţii respective era deschisă, fiind semne clare de pătrundere prin efracţie.

Casa de pariuri se află pe una dintre cele mai importante şi mai aglomerate străzi ale Mangaliei - şoseaua Constanţei - chiar în apropierea gării. „Din seiful societăţii au fost sustraşi 10.000 de lei. Autorii furtului au reuşit să anihileze sistemul de alarmă, astfel că firma de pază contractată de casa de pariuri nu a putut fi sesizată. Noi am prelevat urme papilare şi ne-am creat un cerc de suspecţi. Din primele date pe care le deţinem, principalii suspecţi sunt mai multe persoane care au dat lovituri asemănătoare în judeţul Constanţa", ne-a declarat comandantul Poliţiei Municipiului Mangalia, comisar şef Nicolae Pescaru.
Acesta este cel de-al doilea jaf de la Mangalia, în circa două luni de zile. La finele anului trecut, o casă de schimb valutar din oraş era jefuită de doi bărbaţi mascaţi, care au reuşit să fugă cu 45.000 de lei. Poliţiştii din oraş trag încă o dată un semnal de alarmă: numărul foarte mic de cadre pe care Poliţia Mangalia le are la ora actuală face imposibilă „acoperirea" tuturor cartierelor din localitate.
Asta, în timp ce la Poliţia Comunitară sunt peste 100 de angajaţi, care pot fi văzuţi mai ales prin preajma primăriei, în timp ce cartiere rău famate, precum M. I. Dobrogeanu, Sirenei sau Ion Creangă, nu au văzut la faţă, până în prezent, vreun „comunitar".
Din declaraţiile comandantului unităţii, Mangalia ar mai avea nevoie de cel puţin 20 de angajaţi, ofiţeri şi subofiţeri, specializaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii