Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură de 45 de kilograme de pește Un bărbat din județul Tulcea, prins la braconaj piscicol pe lacul Babadag!

ro

14 Jul, 2023 11:51 1321 Marime text
Sursă foto: Garda de coastă
  • Un bărbat din județul Tulcea a fost prins ieri, pe 13 iulie, de Poliția de Frontieră cum desfășura activități de braconaj piscicol pe lacul Babadag.
  • Capturase 45 de kilograme de pește.
 
Garda de coastă a anunțat, printr-un comunicat de presă, că un bărbat a  fost depistat de polițiștii de frontieră în timp ce desfășura activități de braconaj piscicol pe lacul Babadag.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un bărbat în timp ce desfășura activități de pescuit cu ajutorul unei ambarcațiuni pneumatice, în amenajarea piscicolă – Lac Babadag, fără drept, folosind unelte confecționate din fir textil si mono-filament.
 
Astfel, ieri, în ziua de 13 iulie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au depistat pe lacul Babadag o persoană care desfășura activități de pescuit dintr-o ambarcațiune.
 
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca acesta pescuia fără drept, folosind unelte confecționate din fir textil și mono-filament, având o captură de 45 kilograme de pește, a mai punctat sursa citată.
 
Plasele în lungime totala de 370 metri și barca folosită au fost ridicate în vederea confiscării, cantitatea de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar persoana în cauză a fost condusă la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Citește și:

Accident pe DN 22A, în județul Tulcea! Șase persoane au fost transportate la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii