Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuință, reținut la Constanța! Suspectul, depistat în timpul unei razii

ro

11 Feb, 2024 17:16 993 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 33 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 februarie a.c., acesta ar fi pătruns în imobilul persoanei vătămate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 12.000 de lei.
 

„Bărbatul a fost depistatat de polițiști în timpul raziei desfășurate în timpul nopții trecute în municipiul Constanța.
 
Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 29 ianuarie – 4 februarie a.c., acesta ar mai fi săvârșit două tentative de furt calificat, din locuință, în municipiul Constanța.
 
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Citește și: 

Razie de amploare în municipiul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii