Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Avocatul uneia dintre pacientele medicului suspectat de vătămare corporală - „Clienta mea s-a ales cu o infecție gravă după intervenția chirurgicală“ (VIDEO)

ro

12 Mar, 2024 16:23 1537 Marime text
Avocatul uneia dintre pacientele medicului suspectat că ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane a făcut câteva declarații referitoare la problemele suferite de aceasta după intervenția chirurgicală. 

„Clienta mea a suferit o intervenție chirurgicală pe data de 2 XII. S-a simțit rău imediat după operație. I-a transmis medicului care i-a spus să aibă răbdare. La acest moment este un prejudiciu grav. Am văzut fotografiile. A fost o intervenție de augmentare mamară și lifting ce s-a soldat cu o infecție foarte urâtă și pierderea unei alveole mamare. 3500 de euro a fost costul operației. Medicul i-a spus să aștepte trei luni, dar trei luni este și termenul pentru introducerea unei plângeri prealabile. Probabil știa și medical acest aspect. Clienta mea a fost inspirată și m-a contactat în ultima zi, astfel că am formulat la timp plângerea“ - a precizat avocatul.


Reamintim că, IPJ Constanța au anunțat marți, 12 martie 2024, că „polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pun în aplicare 15 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală“.
 
Perchezițiile sunt efectuate - mai spun polițiștii - în municipiul București, la locuințele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor și la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.
 

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro“, potrivit IPJ.


Citește și: 

15 percheziții în București!Vizat ar fi medicul Hussein Shamieh. Intervenții chirurgicale estetice și reconstructive. Oficial de la Poliția din Constanța (VIDEO)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii