Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoutilitară Iveco furată, descoperită în PTF Negru Vodă

ro

03 Mar, 2014 00:00 985 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Negru Vodă o autoutilitară marca Iveco înmatriculată în Italia care figura ca fiind furată, pe care doi cetăţeni români încercau să o scoată din ţară.

În Punctul de Trecere a Frontierei de la Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră doi bărbaţi care călătoreau cu o autoutilitară marca Iveco, model Daily, înmatriculată în Italia.
În urma verificărilor s-a constatat că autoutilitara figurează în baza de date ca fiind furată din Italia de la sfârşitul lunii februarie 2014.
Pasagerul din dreapta, domiciliat pe raza judeţului Neamţ, a declarat că a împrumutat autoutilitara de la un cetăţean italian, fără a cunoaşte faptul că aceasta era declarată furată.
Bărbatul în cauză a mai declarat că a apelat la conducătorul auto, domiciliat în judeţul Bacău, cu scopul de a se deplasa împreună în Republica Bulgaria. Autoutilitara, evaluată la aproximativ 13.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Negru Vodă.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii