Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism in flacari din cauza unui scurtcircuit electric

ro

09 Jan, 2006 00:00 1853 Marime text
Un autoturism marca Mercedes Benz, cu numere de inmatriculare din Germania, proprietatea lui Dan Manole Dumitrescu, a fost cuprins de flacari vineri seara, in jurul orelor 21.30, in cartierul constantean Poarta 6. La fata locului s-a deplasat o autospeciala din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Potrivit reprezentantilor pompierilor, cauza a fost un scurtcircuit la instalatia electrica. De mentionat ca autoturismul se afla in stare buna de functionare, nefiind vorba despre o improvizatie. In urma incidentului au ars izolatia termica din pasla a compartimentul motor si o parte din instalatia electrica, pompierii reusind sa salveze restul masinii de flacari. De remarcat ca scurtcircuitul electric reprezinta principala cauza de incendiu in cazul autovehiculelor de orice tip, foarte multi proprietari preferand sa foloseasca instalatii improvizate, nefiind constienti de consecintele nefaste ce pot decurge din utilizarea acestora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 08 Oct, 2010 02:05 oare era cu iubita blonda de la poarta 6!!!nici in ziua de azi nu mi am revenit din deceptie!!!!
  • fara nume 08 Oct, 2010 02:04 la cati bani are asta ....ce mai conteaza o masina!!!
  • fara nume 08 Oct, 2010 02:01 imi pare tare bine ca am gasit articolul!!!va felicit!!!!!!!imi pare rau ca nu ia ars q7 pe care il tine ascuns
  • fara nume 08 Oct, 2010 01:59 a fost bine ca s a intamplat asa ...cred ca merita ...a vrut si a reusit in acelasi timp sa mi ia dragostea vietii mele...merita mullllllllllltttttttttmai rau ..dracul asta de dan!!!!!!!!!!!!!!e mare seducator de constanta!!!!!!!!!!!!!!