Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism cu refugiați ucraineni, implicat într-un accident rutier. Sunt mai multe victime, printre care și trei copii (GALERIE FOTO)

ro

02 Apr, 2022 15:12 2164 Marime text
Cetățeni ucraineni, implicați în accident la Târgu Frumos. foto: ISU IașiUn autoturism în care se aflau cetățeni ucraineni a fost implicat în această după amiază într-un grav accident rutier în județul Iași. 

Din primele informații trei dintre victime sunt copii de 2, 10 și 16 ani. Minorul de 16 ani a rămas încarcerat în autoturismul avariat. 

Potrivit ISU Iași, accidentul rutier a avut loc la ieșire din localitatea Târgu Frumos. 

„La locul intervenției se deplasează 2 autospeciale de intervenție cu module de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat de la Secția de Pompieri Tg Frumos iar de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași, o ambulanță cu medic. Patru persoane din autoturism s-au autoevacuat. Persoanele sunt de origine ucraineană, 3 copii cu vârste de 2, 10 și 16 ani (copil 16 ani încarcerat). Persoana încarcerată a fost scoasă din autoturism conștientă, preluată de echipajul SAJ. În sprijin a fost trimis un echipaj B de la SAJ“ - au precizat reprezentanții ISU Iași. 

Copiii au fost transportati la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sf Maria" Iași, iar mama acestora la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf Spiridon" Iași. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii