Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal întocmit în cazul accidentului de la Năvodari! Un autocar cu cetățeni ucraineni a lovit un limitator de înălțime (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

29 Aug, 2023 11:33 1390 Marime text
La data de 28 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Nuferilor, din orașul Năvodari, s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat că un bărbat, de 41 de ani, ar fi condus un autocar, în care se aflau 39 de persoane, și ar fi acroșat partea superioară a unui limitator de înălțime, care era presemnalizat corespunzător, cu indicator rutier.

„În urma accidentului, au fost răniți ușor 8 pasageri, care au fost transportați la spital, unde au rămas internați. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

LIVE VIDEO+TEXTAutocar cu zeci de cetățeni ucraineni, implicat într-un accident la Năvodari! Planul Roșu, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii