Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism BMW furat, descoperit la Negru Vodă

ro

21 Feb, 2014 00:00 1406 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Negru Vodă un autoturism marca BMW înmatriculat în Germania, care figura ca fiind furat, pe care un cetăţean român încerca să-l scoată din ţară.

În Punctul de Trecere a Frontierei de la Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania. În urma verificărilor a fost constatat faptul că autoturismul figurează în baza de date ca fiind furat din România.
Persoana în cauză, domiciliată pe raza judeţului Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean român, fără a cunoaşte că acesta este furat. Autoturismul, evaluat la aproximativ 4.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Negru Vodă.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în cooperare cu poliţişti din cadrul Compartimentului Furturi Auto al IPJ Constanţa pentru încadrarea juridică a faptei şi luarea măsurilor legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii