Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atacuri în serie în București şi pe Autostrada Soarelui. Un şofer a atacat trei benzinării şi o spălătorie în capitală şi pe A2

ro

16 Sep, 2019 05:04 9238 Marime text
 
Acestea sunt isprăvile unui şofer de 42 de ani, care a a încercat să omoare angajata unei benzinării după un jaf eşuat, potrivit observator tv.

Femeia a fugit şi s-a adăpostit într-o spălătorie auto, dar bărbatul a urmărit-o cu maşina, a spart o ţeavă de gaz şi a intrat într-un grup de oameni.
Apoi, a fugit pe autostradă, unde a mai devastat două benzinării. În cele din urmă a fost prins. Scenele şocante au fost filmate de camerele de supraveghere.

Unul dintre atacuri a fost filmat într-o spălătorie auto din sectorul 3 al Capitalei, în jurul orei 22.00.

Şoferul unei maşini accelerează spre o femeie pe care o urmăreşte. Tânăra aleargă disperată şi se refugiază într-un colţ, dar bărbatul încearcă să o lovească a doua oară. Atât ea, cât şi un angajat, reuşesc în ultima clipă să se ferească.

Şoferul distruge tot în calea lui: loveşte o maşină parcată, sparge o ţeavă de gaze şi trece razant printre câţiva tineri care stăteau la o masă.

Femeia urmărită este angajata unei benzinării din apropiere, unde şoferul şi-a alimentat maşina şi a refuzat să plătească. Apoi, sub ameninţări, i-a cerut tinerei toţi banii încasaţi peste zi.

Când a văzut că bărbatul devine agresiv, femeia a fugit de la staţia de alimentare la spălătoria de vizavi pentru a cere ajutor. Atacatorul a fost pe urmele ei cu maşina.

Angajaţii spălătoriei au sunat la 112, dar până la sosirea echipajelor de Poliţie, a intervenit un voluntar înscris în programul 'Există un erou în fiecare dintre voi'. Era în apropiere când a primit alerta pe telefon.

Martorii care l-au văzut pe şofer spun că acesta era sub influenţa drogurilor. Cursa de groază nu s-a terminat aici.
Cu poliţia pe urmele lui, individul a gonit pe Autostrada Soarelui, unde a mai devastat alte două bezinării.
La ultima, a intrat cu maşina direct în uşile de la intrare. Poliţiştii l-au ajuns din urmă şi, împreună cu angajaţii, au reuşit să-l imobilizeze pe bărbat.

Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut şi este acuzat de tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere. Surse din anchetă spun că a refuzat recoltarea probelor biologice.

Sursa text si foto: Observator Tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii