Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aşa se fac legile ţării Cum l-a târât Mironescu pe Toader în dosarul Portul

ro

29 Jul, 2011 00:00 2752 Marime text

cap_9.jpgMircea Toader, liderul grupului democrat-liberalilor din Camera Deputaţilor, a fost nevoit să explice în faţa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu privire la discuţiile pe care le-a avut cu fostul secretar general de la Interne, Laurenţiu Mironescu.

Surse judiciare spun că discuţiile pentru care Toader a fost nevoit să dea cu subsemnatul la DNA vizau un proiect de lege. De altfel, aceleaşi surse vorbesc despre faptul că numele lui Toader ar fi fost vehiculat în discuţiile purtate de Mironescu, în calitate de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, cu Aurelian Pilcă, unul dintre greii porturilor constănţene, şi el arestat în dosarul „Portul". Presa centrală a menţionat faptul că într-una dintre convorbiri, datată 7 septembrie 2010, Mironescu l-ar fi anunţat pe Pilcă despre o eventuală întâlnire a sa cu Mircea Toader, care l-ar fi cooptat pentru a elabora legislaţia în domeniul maritim şi portuar. Potrivit jurnaliştilor din Bucureşti, Mironescu îşi exprima, cu această ocazie, speranţa că astfel va intra şi în intimitatea ministrului, precizând că Toader s-ar fi sfătuit cu „Anca".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • armaghedon 29 Jul, 2011 17:34 Mos Toader este unul din capii mafiei PDL
  • Caro 29 Jul, 2011 10:27 mai ciumpalacilor aduceti-va aminte ca Mironescu a cerut audierea lui Toader tocmai pentru a demonstra ca nu a existat niciun lobby pentru numirea sa in functia de director al APC. Initial i-au fost respinse solicitarile de audiere si pana la urma DNA a ajuns la vorba lui Mironescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!