Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt noii administratori ai societăţii Euro Shipping Services SRL

ro

22 Aug, 2018 00:00 2907 Marime text
Mircea-Marius Banias, Laurenţiu Mironescu şi Elena-Doina Bălan, în calitate de asociaţi ai societăţii Euro Shipping Services SRL, au adoptat, pe data de  04.07.2018, unele hotărâri importante.
 
Astfel, a fost aprobată retragerea din funcţia de administrator şi descărcarea de gestiune a lui Ciprian-George Ulmeanu.
În funcţia de administratori au fost numiţi Adriana-Carmen Mironescu şi Emil Banias, pentru o perioadă nelimitată, cu puteri depline de administrare, împreună sau separat. Actul constitutiv al societăţii se actualizează cu modificările prezentei hotărâri. Deciziile Adunării Generale a Asociaţilor au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Reamintim că, recent, asociaţii societăţii Euro River Transport SRL, Euro Shipping Services SRL, reprezentată legal prin administrator Adriana-Carmen Mironescu, şi Emilian Macarie au luat o serie de hotărâri importante în Adunarea Generală a Asociaţilor din data de 4.07.2018. Astfel, a fost aprobată retragerea din funcţia de administrator şi descărcarea de gestiune a lui Ciprian-George Ulmeanu şi a Monicăi Buzatu. În funcţia de administratori au fost numite următoarele persoane: Adriana Carmen Mironescu, Emil Banias şi Emilian Macarie. Administratorii sunt numiţi pentru o perioadă nelimitată, cu puteri depline de administrare, împreună sau separat.
Deciziile Adunării Generale a Asociaţilor Euro River Transport SRL din data de 4.07.2018 au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii